Geef je lijf weer vorm met een mommy makeover

Ik wil direct een afspraak maken

VK consult borstverkleining 12-1-kleiner-2

Wil jij je eigen lichaam weer terug?

Is na jouw zwangerschap je lichaam verslapt? Wil je het volume en de vormen weer terug waar je vroeger zo tevreden mee was? Je bent écht niet de enige. Een mommy makeover is een van de meest populaire behandelingen. De naam is eigenlijk niet helemaal correct. Want ook vrouwen én mannen die helemaal niet met een zwangerschap te maken hebben gehad, kiezen regelmatig voor deze oplossing om weer lekker in hun vel te raken.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Een mommy makeover is een combinatie van meerdere behandelingen, waarbij we kijken naar de (vroegere) vorm van jouw totale lichaam. Op basis van jouw wensen en onze expertise (her)vormen we het volume en de contouren van borsten, buik en eventueel ook schaamlippen. Afhankelijk van jouw lijf doen we bijvoorbeeld een borstvergroting en/of borstlift (al dan niet met lipofilling). Daarnaast bekijken we wat voor type buikwandcorrectie of liposculptuur bij jou past en bespreken we de mogelijkheid tot vaginaverstrakking en/of schaamlipcorrectie. 


Ervaringen van onze cliënten

Al ruim 27 jaar is Velthuis kliniek vooraanstaand in Nederland op het gebied van mommy makeovers. Onze kennis en ervaring delen we graag, maar pas als je het zelf hebt gedaan, weet je hoe het echt is. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring met ons. Bekijk de ervaring van Annick of lees hier het hele verhaal.

Maak kennis met onze specialisten in mommy makeovers

 

VK Plastisch chirurg Felicia Smits_arts_HR crop-2

Felicia Smits
Plastisch chirurg.
Locatie(s): Amsterdam-Hilversum

drs-Anne-van-Leeuwen

Anne van Leeuwen
Plastisch chirurg.
Locatie(s): Den Haag

VK Plastisch chirurg Wiebren van den Berg-arts-HR-kleiner-1

Wiebren van den Berg
Plastisch chirurg.
Locatie(s):  Velp

Wat kost een mommy makeover?

Er zijn meerdere behandelmogelijkheden en -combinaties bij een mommy makeover, zoals de buikwandcorrectie, liposculptuur, borstlift, borstvergroting en/of lipofilling. Ook persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol. Tijdens het consult zal de arts de verschillende opties en bijbehorende kosten met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijs liposuctie onderbuik vanaf € 1.975,-
Prijs buikwandcorrectie vanaf € 5.700,-
Prijs borstlift vanaf € 5.250,-
Prijs borstvergroting vanaf € 4.500,-
Prijs gecombineerde behandelingen mommy makeover met arts bespreken

8 vestigingen verspreid door Nederland

Wij helpen je graag in een van onze 8 klinieken. Bij het maken van een consultafspraak houden we desgewenst altijd rekening met een vestiging bij jou in de buurt.

VEL20220154 Landkaart
V-van-Velthuis-1000px

Vertrouw op Velthuis kliniek

  • Vakbekwaam: Onze specialisten zijn ervaren experts in mommy makeovers
  • Vertrouwd: Al meer dan 27 jaar toonaangevend in Nederland
  • Veilig: Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving
  • Vriendelijk: Wij luisteren, denken mee en vinden samen met jou de beste oplossing
  • Vooruitstrevend: We zijn altijd op zoek naar betere methoden, technieken en behandelingen

Meer informatie over een mommy makeover

Veelgestelde vragen

Heb je last van slappe, opgerekte huid op je buik en lege borsten die van vorm veranderd zijn? Dit kan een gevolg zijn van een of meerdere zwangerschappen of groot gewichtsverlies. Je voelt je onzeker en niet comfortabel met je eigen lichaam en dat is vervelend. Een mommy makeover helpt dit te herstellen en zorgt dat je lichaam haar vormen terugkrijgt. Een mommy makeover is géén oplossing voor overgewicht.

De mommy makeover is bedoeld om de natuurlijke vormen van je oude lichaam weer te herstellen. Ook als je geen ‘mommy’ bent, maar bijvoorbeeld veel gewicht hebt verloren. Je buik wordt iets platter, de borsten gaan minder hangen en worden indien gewenst iets voller, en de huid wordt minder slap. Meerdere gebieden van het lichaam kunnen in een operatie behandeld worden. 

Dit kunnen we samen in een persoonlijk consult het beste bepalen. We luisteren eerst naar jouw verhaal, je wensen, je dagelijkse activiteiten. Op basis daarvan bekijken we de beste opties voor jouw situatie. Het is echt persoonlijk maatwerk. Heb je bijvoorbeeld nog genoeg borstvolume? Dan gaan we niet vergroten maar slechts de borst liften.

Na een telefonische intake waarbij we wat basisgegevens vragen, en jij ons je eerste vragen kan stellen, maken we een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij een specialist die past bij jouw wensen. Hij of zij geeft je een eerlijk advies en bespreekt de mogelijkheden. Zitten we op één lijn? Dan plannen we de behandeling in. De mommy makeover vindt plaats onder narcose. Meestal beginnen we bij de borsten, gevolgd door de buik en eventueel de schaamlippen. Na de ingreep begeleiden we je tijdens het herstel met de juiste nazorg.

We behandelen in één operatie meerdere delen van jouw lichaam en daarom blijf je meestal overnachten, zodat de narcose goed kan uitwerken en wij de eerste fase van herstel bij je in de buurt zijn. De eerste week na de operatie bestaat uit bedrust, en na die tijd kun je langzaam lichte dagelijkse activiteiten weer oppakken. De littekens zijn de eerste maanden nogal vurig of donker van kleur, en hierna zullen ze minder zichtbaar worden. Het is normaal om na zes maanden nog steeds zichtbare littekens te hebben en soms last te hebben van ‘harde buiken’.

Schrijf je in voor een intake