Voor een blik die écht weerspiegelt hoe je je voelt

Kliniekervaringen_ooglidcorrectie_750px

Ik wil direct een afspraak maken

VK ooglidconsult 8-1-kleiner

Zie je in de spiegel een vermoeide blik?

Oog je moe, heb je wallen of zware oogleden? Dat is super vervelend, zeker als je je eigenlijk goed voelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug. Zelfs eventuele hoofdpijnklachten kunnen worden verminderd. Een alternatief is een fillerbehandeling. Met deze behandelingen zie je snel resultaat.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Heb je vooral last van hangende oogleden, dan kan een plastisch chirurg tijdens een bovenooglidcorrectie een teveel aan huid (en eventueel vet) boven het oog weghalen voor een lichter gevoel en meer open blik. Heb je juist last van (vet)wallen onder je ogen? Dan kan een onderooglidcorrectie de oplossing zijn. Bij een onderooglidcorrectie doen we in principe hetzelfde, maar pakken we (vet)wallen en verslapte huid onder het oog aan. Regelmatig voeren we ook een combinatie van deze twee behandelingen uit.

Donkere kringen onder de ogen door volumetekort en volumeverlies onder de ogen, kunnen onze cosmetisch artsen verhelpen met een fillerbehandeling. Een traangoot is het geultje dat loopt vanuit je binnenste ooghoek richting je wang. De traangoot ontstaat vooral door volumeverlies wanneer je ouder wordt, maar kan ook van nature aanwezig zijn. Dit volumeverlies is een belangrijke oorzaak voor donkere kringen onder je ogen. Het doel van de traangoot behandeling is dan ook om het volumeverlies onder de ogen op te vullen met een filler, waardoor de schaduw onder de ogen minder wordt.


Ervaringen van onze cliënten

Al ruim 27 jaar is Velthuis kliniek vooraanstaand in Nederland op het gebied van ooglidcorrecties en fillerbehandelingen. Onze kennis en ervaring delen we graag, maar pas als je het zelf hebt gedaan, weet je hoe het echt is. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring met ons. Bekijk de ervaring van Karin of lees hier het hele verhaal.

HubSpot Video

Bekijk het verhaal van Fenneke

Ook Fenneke liet onlangs een ooglidcorrectie uitvoeren bij Velthuis kliniek. Haar verhaal en behandeltraject zijn te bekijken in de zevende aflevering van het TV-programma De Kliniek, te vinden op Videoland

Maak kennis met onze specialisten in ooglidcorrecties en fillers

 

VK-Carlijn-Schippers_HR-arts

Carlijn Schipper
Plastisch chirurg
Locatie(s):  Enschede

Hanneke Tielemans-cropped

Hanneke Tielemans
Plastisch chirurg
Locatie(s): Velp

VK Cosmetisch arts Lizenka Adriaanse  arts HR

Lizenka Adriaanse
Cosmetisch arts
Locatie(s): Rotterdam

Wat kost een behandeling voor een frissere oogopslag?

Er zijn meerdere behandelmogelijkheden, zoals de boven- of onderooglidcorrectie, een combinatie van beiden of een fillerbehandeling. Ook persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol. Tijdens het consult zal de arts de verschillende behandelmogelijkheden en bijbehorende kosten met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijs bovenooglidcorrectie vanaf € 1.250,-
Prijs onderooglidcorrectie vanaf € 2.000,-
Prijs Juvéderm filler vanaf € 550,-

8 vestigingen verspreid door Nederland

Wij helpen je graag in een van onze 8 klinieken. Bij het maken van een consultafspraak houden we desgewenst altijd rekening met een vestiging bij jou in de buurt.

VEL20220154 Landkaart
V-van-Velthuis-1000px

Vertrouw op Velthuis kliniek

  • Vakbekwaam: Onze specialisten zijn ervaren experts in ooglidcorrecties en filler behandelingen
  • Vertrouwd: Al meer dan 27 jaar toonaangevend in Nederland
  • Veilig: Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving
  • Vriendelijk: Wij luisteren, denken mee en vinden samen met jou de beste oplossing
  • Vooruitstrevend: We zijn altijd op zoek naar betere methoden, technieken en behandelingen

Meer informatie over een ooglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Gemiddeld heb je van een ooglidcorrectie 10 tot 15 jaar plezier. Hoewel de klok een aantal jaren is teruggedraaid, gaat het verouderingsproces wel gewoon door. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen, haal je het maximale uit de ingreep. De voorsprong die je krijgt door de operatie, houd je natuurlijk altijd. De duur van het resultaat van een filler behandeling kan per persoon verschillen. Het resultaat blijft gemiddeld twaalf maanden zichtbaar. Dan zijn de fillers bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

De meeste mensen gaan na een ooglidcorrectie na een week weer aan het werk. Dat komt vooral omdat je de eerste week niet toonbaar bent. Je mag die week al wel licht huishoudelijk werk doen. Zware lichamelijke inspanning mag de eerste maand na de operatie niet. De genoemde termijnen zijn gemiddelden. Na een filler behandeling kun je direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt er een stukje huid (en eventueel vet) weggehaald boven het oog voor een lichter gevoel en meer open blik. Bij een onderooglidcorrectie doen we in principe hetzelfde, maar pakken we (vet)wallen en verslapte oogleden onder het oog aan.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Omdat hyaluronzuur erg veel vocht aantrekt en vast kan houden, vult het de huid van binnenuit op. De stof wordt binnen een of twee dagen afgebroken, dus maakt het lichaam voortdurend nieuw hyaluronzuur aan. Als we ouder worden, vertraagt dit proces echter. Door een hyaluronzuurfiller in te spuiten, wordt de huid opnieuw voller en soepeler en kunnen rimpels opgevuld worden.

Heb je al tijden last van (vet)wallen, zware oogleden of een vermoeide uitstraling terwijl jij je fit voelt? Dan is een ooglidcorrectie een passende behandeling. Wanneer er sprake is van volumeverlies onder de ogen, kan een fillerbehandeling geschikt zijn. De fillers die we hier voor gebruiken zijn van Juvéderm. Wanneer er sprake is van wallen die uit vocht bestaan, bieden fillers helaas geen oplossing. Ga het gesprek aan met onze specialist tijdens een persoonlijk consult en ontdek wat de beste oplossing voor jou is.

Schrijf je in voor een intake