Breng jouw lichaam weer in verhouding

MicrosoftTeams-image (30)

Ik wil direct een afspraak maken

Website-VK buik 01

Weg met die storende vetophopingen of die slappe, overtollige huid

Je droomt al jaren van een strakkere buik. Je bent al veel kilo’s kwijt, maar je hebt nog steeds last van dat slappe vel op je buik. Hoe kom je daar vanaf? Je kunt lang met het idee blijven rondlopen, maar je kunt er ook wat aan doen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Maar wat past bij jou: een buikwandcorrectie of een liposuctie? Beide ingrepen kunnen een optie zijn om je figuur te verbeteren en je lichaam weer blijvend in balans te brengen.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Wanneer je vooral last hebt van plaatselijke storende vetophopingen is liposuctie de manier om er snel vanaf te komen. Bij liposuctie worden de vetcellen opgezogen met behulp van een fijne zuignaald. De arts voelt telkens op de plaats waar vet weggezogen wordt, om goed te kunnen bepalen of de juiste hoeveelheid vet weggehaald wordt. 
Voor iedereen met een slappe buikwand en eventueel overtollige huid is een buikwandcorrectie een mogelijke oplossing. Bij een buikwandcorrectie (ook wel abdominoplastiek of buikwandplastiek genoemd) corrigeert de plastisch chirurg het teveel aan huid. Bevindt dit teveel aan huid zich alleen onder de navel? Dan volstaat een mini-buikwandcorrectie. Is de buikwand in zijn geheel verslapt, dus ook de huid en de spieren boven de navel? Dan is een totale buikwandcorrectie de beste oplossing. Bij deze ingreep verwijdert de plastisch chirurg het huidoverschot en wordt de navel opnieuw ingehecht. Belangrijk om te onthouden is dat deze behandelingen bij Velthuis kliniek niet mogelijk zijn wanneer je een BMI van hoger dan 30 hebt.


Ervaringen van onze cliënten

Al ruim 29 jaar is Velthuis kliniek vooraanstaand in Nederland op het gebied van buikwandcorrecties en liposuctie. Onze kennis en ervaring delen we graag, maar pas als je het zelf hebt gedaan, weet je hoe het echt is. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring met ons. Bekijk hieronder de ervaring van Peter. 

 

Maak kennis met onze specialisten in liposuctie en buikwandcorrecties

 

Alle specialisten van Velthuis kliniek zijn echte experts in hun vakgebied. Van plastisch chirurg tot cosmetisch arts en huidtherapeut. Zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

 

VK Plastisch chirurg Felicia Smits_arts_HR crop-2

Felicia Smits
Plastisch chirurg
Locatie(s): Amsterdam--Hilversum

VK Plastisch chirurg Wiebren van den Berg-arts-HR-kleiner

Wiebren van den Berg
Plastisch chirurg
Locatie: Velp

VK Plastisch chirurg Yvonne Smulders arts HR-kleiner-1

Yvonne Smulders
Plastisch chirurg
Locatie:  Rotterdam

Wat kost een behandeling voor een strakkere buik?

Deze behandelingen zijn voor iedereen anders. Er zijn meerdere behandelmogelijkheden en ook persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol. Ter indicatie is er een prijslijst beschikbaar. Tijdens het consult zal de arts de verschillende behandelmogelijkheden en bijbehorende kosten met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijs liposuctie onderbuik vanaf € 1.800,-
Prijs buikwandcorrectie uitgebreid vanaf € 8.350,-
Prijs buikwandcorrectie beperkt vanaf € 3.970,-

 

8 vestigingen verspreid door Nederland

Wij helpen je graag in een van onze 8 klinieken. Bij het maken van een consultafspraak houden we desgewenst altijd rekening met een vestiging bij jou in de buurt.

VEL20220154 Landkaart
V-van-Velthuis-1000px

Vertrouw op Velthuis kliniek

  • Vakbekwaam: Onze specialisten zijn ervaren experts in liposuctie en buikwandcorrecties
  • Veilig: Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving
  • Vriendelijk: Wij luisteren, denken mee en vinden samen met jou de beste oplossing

Meer informatie over een liposuctie of buikwandcorrecties

Veelgestelde vragen

Bij een liposuctie verwijder je het overtollige vet dat tussen de buikspieren en de huid zit. Wanneer er (bijvoorbeeld door flink gewichtsverlies) teveel huid over is, is liposuctie niet voldoende. Bij een buikwandcorrectie haal je zowel het oppervlakkige vet als het overschot aan huid weg.

Liposuctie is een behandelmethode waarmee plaatselijke vetophopingen die hormonaal zijn bepaald, verwijderd kunnen worden. Liposuctie is geen alternatief voor lijnen of het volgen van een dieet. De weggehaalde vetcellen zullen niet meer terugkomen. Wanneer je na de behandeling in gewicht aankomt, zal deze toename gelijkmatig verdeeld over het lichaam plaatsvinden. Liposuctie is alleen zinvol wanneer je redelijk stabiel bent in gewicht.

Nee, verwijderde vetcellen kunnen zich niet opnieuw met vet vullen, weg is weg. Op andere plekken van het lichaam zitten natuurlijk nog wel vetcellen, die zich bij gewichtstoename vullen. Omdat de behandelde zones minder vetcellen bevatten, lijkt het dan of de toename op andere plaatsen groter is. Alsof het vet zich verplaatst, maar dat is niet het geval. Het vet verdeelt zich gelijkmatiger, waardoor de nieuwe contouren mooi behouden blijven.

De genezing van de wond duurt ongeveer 2 weken. Tussen de 4 en 6 weken kun je weer langzaam gaan opbouwen met je dagelijkse activiteiten en na ongeveer 6 weken mag je weer sporten.

Een buikwandcorrectie kan je een beduidend plattere buik geven, maar deze ingreep is geen oplossing voor overgewicht. Ben je te zwaar, dan is het verstandig om voor de operatie eerst af te vallen. Bij overgewicht loop je namelijk meer risico op complicaties zoals infectie en nabloeding. Een buikwandcorrectie geeft het beste resultaat als je voor de operatie op je streefgewicht bent. Ook mag de Body Mass Index nooit meer dan 30 bedragen.

Schrijf je in voor een intake