Voor een jeugdige en
uitgeruste uitstraling

kliniekervaringen-fillers-8

Ik wil direct een afspraak maken

Website-VK injectables Botox man (2)

Een behandeling met fillers

Wil je graag vollere lippen of meer lipcontour?  Of wil je het volume terugbrengen in je gezicht? Ook voor de wangen die zijn ingevallen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn zijn fillers uitermate geschikt. Een filler helpt de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen en blijft afhankelijk van de plek waar het geplaatst wordt 9 maanden tot ruim een jaar aanwezig. Bij Velthuis kliniek vertellen onze cosmetische artsen je graag alles over de effectieve behandeling met fillers. Welke methode past het best bij jou, welk resultaat mag je verwachten en natuurlijk bespreken we de mogelijke risico's en nazorg. Op basis van jouw persoonlijke wensen bekijkt de arts welke filler je het beste resultaat geeft.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Heb je weinig volume op je jukbeenderen? Het volumeverlies bij je jukbeenderen kun je herstellen met een filler behandeling van Juvéderm Voluma of Radiesse. Wanneer je een verslapte huid en volumeverlies hebt bij je kin en kaak, kan een filler behandeling met Juvéderm Volux de oplossing voor je bieden. Voor meer volume in je lippen of een verfraaide lipvorm biedt een lipfiller behandeling de uitkomst. Een dergelijke behandeling is niet alleen geschikt voor meer volume of lipcontouring, maar ook voor mooiere gehydrateerde lippen.


Ervaringen van onze cliënten

Al ruim 27 jaar is Velthuis kliniek vooraanstaand in Nederland op het gebied van injectables zoals fillers. Onze kennis en ervaring delen we graag, zeker ook als je nog in het overwegingsproces zit. Zie hieronder ons advies aan Sander, die er graag wat wakkerder en stralender uit wil zien.

 

Maak kennis met onze specialisten in filler behandelingen

 

Alle 38 specialisten van Velthuis kliniek zijn echte experts in hun vakgebied. Van plastisch chirurg tot cosmetisch arts en huidtherapeut. Zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

 

jelle-claasen-v2

Jelle Claassen
Cosmetisch arts
Locatie(s): Velp-Eindhoven

VK Cosmetisch arts Lizenka Adriaanse  arts HR

Lizenka Adriaanse
Cosmetisch arts
Locatie: Rotterdam

VK cosmetisch arts  Lylian Logtenberg-arts

Lylian Logtenberg
Cosmetisch arts
Locatie(s):  Amsterdam-Hilversum-Haarlem

Wat kost een behandeling met fillers?

Deze behandelingen zijn voor iedereen anders. Tijdens het consult zal de cosmetisch arts de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. De prijs van fillers is ook afhankelijk van de hoeveelheid die gebruikt wordt. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijs lipfillers € 550,-
Prijs Radiesse filler jukbeenderen vanaf € 650,-
Prijs Juvéderm Volux filler voor kin- en kaaklijn vanaf € 1.000,-

 

8 vestigingen verspreid door Nederland

Wij helpen je graag in een van onze 8 klinieken. Bij het maken van een consultafspraak houden we desgewenst altijd rekening met een vestiging bij jou in de buurt.

VEL20220154 Landkaart
V-van-Velthuis-1000px

Vertrouw op Velthuis kliniek

  • Vakbekwaam: Onze specialisten zijn ervaren experts in filler behandelingen
  • Vertrouwd: Al meer dan 27 jaar toonaangevend in Nederland
  • Veilig: Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving
  • Vriendelijk: Wij luisteren, denken mee en vinden samen met jou de beste oplossing
  • Vooruitstrevend: We zijn altijd op zoek naar betere methoden, technieken en behandelingen

Meer informatie over fillers

Veelgestelde vragen

De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Het resultaat kan tot twaalf maanden zichtbaar blijven. Dan zijn de fillers bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

Je kunt na een fillerbehandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Omdat hyaluronzuur erg veel vocht aantrekt en vast kan houden, vult het de huid van binnenuit op. De stof wordt binnen een of twee dagen afgebroken, dus maakt het lichaam voortdurend nieuw hyaluronzuur aan. Als we ouder worden, vertraagt dit proces echter. Door een hyaluronzuurfiller in te spuiten, wordt de huid opnieuw voller en soepeler en kunnen rimpels opgevuld worden.

Injectable behandelingen worden door de meeste mensen niet als erg pijnlijk ervaren. Om het eventuele ongemak te verminderen koelen we je huid voor en direct na de behandeling met coldpacks. Daarnaast zit er standaard al verdoving in de fillers en bieden we indien gewenst extra verdovingsmogelijkheden met crème en/of prikjes.

Schrijf je in voor een intake