Krijg een zichtbaar strakkere huid en een jongere uitstraling

kliniekervaringen-ooglidcorrectie-8.8

Ik wil direct een afspraak maken

Website-VK consult ogen 2

Verslapte huid

Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 30e levensjaar neemt collageen in de huid af en wordt de huid minder elastisch. Het gevolg is dat je huid begint te verslappen, contouren verminderen en lijnen beter zichtbaar worden. Maar wat kun je eraan doen? Bij Velthuis kliniek snappen we dat je niet wil toegeven aan de zwaartekracht. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Heb je vooral last van hangende oogleden, dan kan dit opgelost worden met een bovenooglidcorrectie. Tijdens deze behandeling wordt er een stukje huid (en eventueel vet) weggehaald boven het oog voor een lichter gevoel en meer open blik. Bij een onderooglidcorrectie doen we in principe hetzelfde, maar pakken we (vet)wallen en verslapte huid onder het oog aan. Regelmatig voeren we ook een combinatie van deze twee behandelingen uit. Heb je last van een behoorlijk verslapte gezichtshuid, dan kunnen we dat met een facelift verhelpen. De huid en het onderliggende spier- en bindweefsel worden strakker getrokken, waardoor je hals en kaak weer hun contouren terugkrijgen en je er weer op een natuurlijke manier uit komt te zien zoals je je voelt.


Ervaringen van onze cliënten

Al ruim 27 jaar is Velthuis kliniek vooraanstaand in Nederland op het gebied van ooglidcorrecties en facelifts. Onze kennis en ervaring delen we graag, maar pas als je het zelf hebt gedaan, weet je hoe het echt is. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring met ons. Bekijk hieronder de ervaring van Edwin Reinerie, hoofdredacteur van Winq:

 

Schermafbeelding 2022-11-24 om 11.26.14

Maak kennis met onze specialisten in facelifts en ooglidcorrecties

 

Alle 38 specialisten van Velthuis kliniek zijn echte experts in hun vakgebied. Van plastisch chirurg tot cosmetisch arts en huidtherapeut. Zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

 

VK Jacques van der Meulen 1-2

Jacques van der Meulen
Plastisch chirurg
Locatie(s): Amsterdam-Rotterdam-Hilversum

VK Jeroen Stevens 3-kleiner

Jeroen Stevens
Plastisch chirurg
Locatie(s): Rotterdam

VK-Carlijn-Schippers_HR-arts

Carlijn Schipper
Plastisch chirurg
Locatie(s):  Enschede

Wat kost een behandeling bij huidverslapping?

Deze behandelingen zijn voor iedereen anders. Er zijn meerdere behandelmogelijkheden en ook persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol. Ter indicatie is er een prijslijst beschikbaar. Tijdens het consult zal de arts de verschillende behandelmogelijkheden en bijbehorende kosten met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Velthuis kliniek verzekerd van de allerbeste zorg.

Prijs bovenooglidcorrectie vanaf € 1.250,-
Prijs facelift vanaf € 6.000,-

 

8 vestigingen verspreid door Nederland

Wij helpen je graag in een van onze 8 klinieken. Bij het maken van een consultafspraak houden we desgewenst altijd rekening met een vestiging bij jou in de buurt.

VEL20220154 Landkaart
V-van-Velthuis-1000px

Vertrouw op Velthuis kliniek

  • Vakbekwaam: Onze specialisten zijn ervaren experts in facelifts en ooglidcorrecties
  • Vertrouwd: Al meer dan 27 jaar toonaangevend in Nederland
  • Veilig: Altijd de hoogste kwaliteit zorg in een veilige behandelomgeving
  • Vriendelijk: Wij luisteren, denken mee en vinden samen met jou de beste oplossing
  • Vooruitstrevend: We zijn altijd op zoek naar betere methoden, technieken en behandelingen

Meer informatie over een facelift of ooglidcorrecties

Veelgestelde vragen

Gemiddeld heb je van een facelift of een ooglidcorrectie 10 tot 15 jaar plezier. Hoewel de klok een aantal jaren is teruggedraaid, gaat het verouderingsproces wel gewoon door. Door gezond te leven en goed voor je huid te zorgen, haal je het maximale uit de ingreep. De voorsprong die je krijgt door de operatie, houd je natuurlijk altijd.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt er een stukje huid (en eventueel vet) weggehaald boven het oog voor een lichter gevoel en meer open blik. Bij een onderooglidcorrectie doen we in principe hetzelfde, maar pakken we (vet)wallen en verslapte oogleden onder het oog aan.

Heb je al tijden last van wallen, zware oogleden of een vermoeide uitstraling terwijl jij je fit voelt? Dan is een ooglidcorrectie een passende behandeling. Ga het gesprek aan met onze specialist tijdens een persoonlijk consult en ontdek wat de beste oplossing voor jou is.

De beste leeftijd is het moment waarop je spiegelbeeld niet meer past bij hoe je je voelt. Een facelift geeft het mooiste resultaat wanneer er sprake is van een verslapte huid. Op welke leeftijd die huidverslapping ontstaat, is voor iedereen anders. Voor een deel is huidveroudering erfelijk, voor een deel komt het door je leefstijl (denk aan voeding, roken, zonnen). We kunnen natuurlijk wel een indicatie geven, en dat is vanaf een leeftijd van ongeveer 50 jaar.

Bij een facelift proberen we de weefsels die door het verouderingsproces zijn gaan zakken, weer op hun oorspronkelijke plaats terug te brengen. Dat geeft een erg natuurlijk resultaat.

Schrijf je in voor een intake